Your Cart

Vores dag - dagskalender

On Sale
DKK39.00
DKK39.00
Added to cart
Kalender til at printe ud og hver dag skifte tal, måneder, vejr osv. ud.

Børn kan lære om datoer, ugedage, måneder, årstal og vejr med denne smarte dagskalender: VORES DAG.

Hver dag skal tal og ugedagene ændres. Og barnet kan kigge ud af vinduet og se, hvordan vejret er. Så kalenderen fungerer også som jeres egen lille vejrstation.

Du får en pdf-fil tilsendt på mail, som du kan printe ud. Gerne på karton. Her er alle ugedage, måneder og tal til datoer.

Der er flotte illustrationer med forskelligt slags vejr. De forskellige årstider er også illustreret med forskellige sjove motiver, der passer til årstiden. 


Klip det hele ud, så I har forskellige brikker til at sætte på selve dagskalenderen, hvor der står "Vores Dag". Jeg har sat velcro med klæb på bagsiderne samt på selve dagskalenderen. Så kan mine børn nemt skifte tal, dag, måned, årstid osv. hver dag. Du kan også bruge elefantsnot på bagsiden, hvis du ikke har velcro. Dobbeltsidet tape er også en mulighed.

Hæng dagskalenderen på væggen eller køleskabet. Ved hele tiden at skulle skifte tal, ugedag, måned osv. lærer børn, at august er en sommermåned osv.

NB: Hvis du har en lamineringsmaskine, kan det også være en god idé at laminere kalenderen og alle brikkerne til at sætte på.

NB: Når du har købt pdf'en med dagskalenderen er videredistribution ikke tilladt. Det er altså ikke tilladt at dele dagskalenderen med andre. Det er kun dig selv, der må printe dem ud og bruge dem. Du må naturligvis gerne bruge dem med en gruppe børn fx i en skoleklasse eller en børnehave.
You will get a PDF (679KB) file
No products found