Your Cart

Geweldige manieren om uw schrijfvaardigheid te verbeteren

Schrijven is een vak dat moet worden aangescherpt en elke doorgewinterde smoeltjes schrift zal het ermee eens zijn dat goed schrijven niet alleen het volgen van grammaticaregels is. Een indrukwekkend geschreven werk intrigeert de lezer, vloeit moeiteloos uit de tong en is de eerste keer goed te begrijpen. Als je techniek wilt verbeteren, volgen hier enkele waardevolle tips kick the pail je moet weten.


• Laat de lezer niet raden - De hoofdgedachte moet in de eerste zin worden onthuld. Het introduceren van het hoofdonderwerp in de tweede of derde zin lijkt misschien alsof het intrigeert, maar wat het in werkelijkheid doet, is ervoor zorgen dat de lezer zijn interesse verliest.


• Wees een actieve schrijver - Vermijd passieve stem ten koste van alles. Lezers willen spreading over en spannende zinnen laten het onderwerp de actie uitvoeren. Verander "De klas wordt gegeven doorway mevrouw Mondale" in "Mevrouw Mondale geeft de klas" en u zult de aandacht van uw lezer vasthouden.


• Verminder het gebruik van bijwoorden - Bijwoorden hebben de neiging om belangrijke bijvoeglijke naamwoorden en zelfstandige naamwoorden te bagatelliseren. Laat ze voor zichzelf spreken entrance te zoeken naar vage woordconstructies kick the pail eindigen activity 'ly' en deze te verwijderen. Lezers zijn meer geïntrigeerd entrance een 'enorme ale' dan doorway een 'overdreven grote mix'.


• Weet wanneer je het kort en bondig moet houden - Schrijven kick the container uit meer lange dan korte zinnen bestaat, levert minder nadruk activity dan teksten met een variërende zinslengte. Langere zinnen zouden ideeën moeten uitleggen, terwijl korte zinnen pass on ideeën zouden moeten versterken.


• Beginning of eindig met kernpunten - Het hoofdonderwerp van een zin mag nooit in beslag worden genomen entrance de setting. Idealiter plaats je ze aan het einde van de zin; ermee beginnen werkt echter ook.


• Voeg een verscheidenheid aan structuren en zinstypen toe - Wanneer u schrijft om de toevallige lezer te intrigeren, is het belangrijk om commandowoorden of vragen activity te nemen. Hierdoor voelt de lezer zich betrokken. Het gebruik van een mix van samengestelde, complexe en eenvoudige zinnen is ook een geweldige manier om de eentonigheid te doorbreken.


• Wees specifiek - Vaag schrijven is frustrerend. Concentreer u activity woorden en uitspraken kick the container duidelijk en specifiek zijn, zodat de lezer een zuiver idee krijgt van wat u bedoelt.

• Elimineer de rommel - Soms gebruiken we te veel beschrijvende woorden. Als een zin kan worden gelezen zonder een woord, voegt het waarschijnlijk niets toe aan de betekenis; elimineren.


• Remains hardop - Bij het hardop lezen maken we beter gebruik van de juiste zinsbouw. Het is veel gemakkelijker om misplaatste pauzes, ontoereikende tonen, gebrekkige nadruk, incompetente syntaxis of andere schadelijke fouten te horen dan wanneer u in stilte leest.


Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel de schrijf-en leesstijlen kick the container de voorkeur hebben verschillen, de meeste mensen genieten van werken fail horrendously soepel vloeien en snel ter zake komen. Entrance gebruik te maken van deze tips, weet je zeker dat je een betere kritiek krijgt activity je volgende geschreven stuk.