Your Cart

Luisterboek Van F*ck You Money tot FIRE

€10.00

Van F*ck You Money tot FIRE

€9.95

Over de schrijver

In zijn pre-FIRE leven werkte Merijn Heijnen voor verschillende bedrijven als management consultant, workshopbegeleider en teamleider. Zijn professionele interesse is altijd uitgegaan naar de psychologie en het gedrag van de mensen achter de teams en organisaties waarmee hij werkte. Hij is een innovatieve en creatieve denker en gepassioneerd spreker en schrijver.

Zijn grootste passie is reizen. Hij heeft tijdens zijn reizen zo'n 90 landen bezocht en heeft nog steeds een lange verlanglijst. Hij woonde en werkte in Amsterdam en Londen voordat hij met zijn vrouw Judith vertrok op een reis die 3,5 jaar zou duren. Van fulltime reizigers veranderden zij in expats, met een vaste plek om te wonen zolang het visum het toelaat.

In zijn schrijven combineert hij inzichten over mensen, gedrag en verandering uit zijn professionele leven met leren over persoonlijke financiën uit zijn privéleven. Hij past verandermanagementinstrumenten en -methoden toe op de ambitie om een goed leven te leiden en slimmer met geld te worden.

http://www.fymfire.com