Din kundvagn

BOKREA 2024

REKLAM Var det någon som sa #bokrea ? 😍 Jag har bara skrivit en #bok hittills och självklart har jag också ett erbjudande. 


För 279 kr inkl moms får du ett signerat ex hem i lådan, dvs. frakt ingår. (Ord. 299 kr plus frakt). Erbjudandet gäller t.o.m. 5/3-2024. Betalning med Swish eller via faktura, 30 dagar netto. BESTÄLL PÅ DM ELLER TILL JENKAMICHIKO@GMAIL.COM.


Jag tar emot förhandsbeställningar redan nu även om rean officiellt startar imorgon tisdag 20/2. 


Beskrivning:

Jenny Karlsson @jenkamichiko ger ut sin första bok “Hitta din röst - verktyg för att ta plats i livet” är en handbok med verktyg för hur du med olika hacks och metoder kan använda rösten för att kommunicera dina behov och interagera med integritet, autenticitet, egenvärde och mod. Du har en plats att fylla, potential att utforska och du förtjänar det bästa. Våga vara modig och agera nu. Boka in tid för dina aktiviteter och investera i dig själv.

Boken innehåller olika boktips och inslag från författare som Brené Brown, Glennon Doyle, James Clear och Susan Jeffers som fakta. Ni får läsa om Jennys resa som en vilsen och osäker people pleaser, prestationsprinsessa till hur hon har landat där hon är idag och mår bättre än någonsin. Ni får tillgång till hennes verktygslåda med 65+ verktyg.


Jenny Karlsson är en multipassionerad entreprenör, coach och känd bokrecensent.


Följ Jenkamichiko på Instagram. Beställ min bok “Hitta din röst - verktyg för att ta plats i livet” via DM eller på jenkamichiko.com. Lyssna på vår podcast ”Hitta din röst - ta din plats i livet” på Spotify.


Kraft och kärlek till dig. 


XOXO, 

Jenny 


Instagram:

@jenkamichiko 

@mindbooztpublications 


Jenkamichiko Coaching AB