Din kundvagn

Vi fokuserar på det vi vill

Vi fokuserar på det vi vill.

- Camilla Gyllensvan @gyllensvancamilla 


Många känner sig stressade av saker de inte vill och av händelser som förmodligen inte kommer att inträffa, det vill säga oro. De försöker även att ha kontroll över situationer och personer som de inte kan påverka och som ligger utanför deras kontroll. De försöker även fixa andras problem och det är inte deras ansvar. Ansvaret är otydligt och gränssättningen finns inte. Denna stress påverkar både kroppen och sinnet. Känner du igen dig själv eller någon i din närhet?


Så välj klokt och bli medveten om vad du verkligen vill. Du har ansvar för ditt eget välmående och ditt liv. Ditt #fokus är värdefullt . 🫶


Du förtjänar det bästa. Hitta din röst och ta plats i livet. Din kunskap är värdefull och värd att spridas. 💜


Följ Jenkamichiko på Instagram. Beställ min bok “Hitta din röst - verktyg för att ta plats i livet” via DM eller på jenkamichiko.com. Lyssna på vår podcast ”Hitta din röst - ta din plats i livet” på Spotify.


🌞 #Sol i sinnet! Kraft och kärlek till dig. 


XOXO, 

Jenny 


Instagram:

@jenkamichiko 


Jenkamichiko Coaching AB


🌟 Certified Life Coach and 🙏🏼 6-Phase Meditation Trainer, Mindvalley. Supercoach. Internat. Certified NLP Practitioner. Hypnosis, Time Line Therapy ®️ and NLP Coaching.


🌺 Language teacher. Karlstads globala gymnasium. Medborgarskolan Mitt. Sveriges lärare.


📚 Läslust, kunskap och personlig utveckling. För samarbeten i form av coaching, workshops, kreativt bollplank, bokevent, bokcirklar, läsprojekt, föreläsningar och utlottningar skicka DM. ⭐️📚👑


www.jenkamichiko.com 

https://linktr.ee/jenkamichiko


#hittadinröst #coach