Your Cart
Mindfulness i en corona-tid
On Sale
DKK149.00
DKK149.00
Added to cart
Bogen sætter fokus på de syv mindfulness principper, som er beginners mind, ikke ambition, ikke dømme eller bedømme, tålmodighed, tillid, accept og at give slip. Dette set i forhold til en corona-tid, hvor verden i den grad ændrede sig. Bogen er bygget op af forskellige spørgsmål. Forfatterne præsenterer endvidere en anden vinkel på corona-fortællingen end den, som magthaverne og medierne har præsenteret os for.  

Bogen omhandler bl.a. følgende:
 • Hvad betyder et åbent sind for vores potentiale og forhold til omverdenen?
 • Hvordan kan det at være (for) ambitiøs vise sig at være/blive et problem?
 • Der ses nærmere på betydningen og vigtigheden af ikke at skulle (be)dømme eller vurdere alting hele tiden men samtidig at fortsætte med at tænke kritisk, når det giver mening.
 • Hvad dækker de enkelte mindfulness principper over, og hvordan hænger de egentlig sammen?
 • At kunne navigere i svære situationer.
 • Vigtigheden i at kunne og turde være sig selv.
 • At være fastlåst i uhensigtsmæssige tanker, forestillinger og handlemønstre.
 • Vigtigheden i at kunne være til stede med det, der faktuelt er.
 
Citat fra bogen: ”Selvfølgelig skal man have tiltro og tillid til andre mennesker, men den må aldrig blive blind, så gør dig selv den tjeneste at give slip på præmissen om, at magthavere og pressen altid fortæller dig det, der er rigtigt. Det er klart at foretrække at undersøge tingene selv, således at du får det bedst mulige og oplyste grundlag, når du selv skal danne din mening om et givent emne.”

Når du køber bogen, så vil den blive sendt direkte til din indbakke.
You will get the following files:
 • PDF (1MB)
 • DOCX (3MB)
 • PDF (416KB)
No products found

Martin MD

Martin MD har siden marts 2020 været en ihærdig formidler af Covid krisen på de social medier samt fra talerstolen til diverse demonstrationer rundt omkring i Danmark.


Han har en brændende lidenskab for at informere, uddanne og hjælpe det danske folk til at blive mere bevidst omkring dem selv, da han mener at mange mennesker finder det svært at følger deres kald, deres gave og i særdeleshed deres hjerte i svære tider. 

 

Martin har en passion for at blive bedre hver eneste dag, og har i mange år dygtiggjort sig selv inden for kommunikation, hvor coaching og det at instruere og inspirere mennesker til at blive bedre stå som indgroet i hans DNA.

 

Hans mission er klar og målrettet da han har viet sit liv til personlig transformering, og i dag hjælper han andre med at finde deres mission og budskab her i livet.

Casper Knudsen

Casper Knudsen er uddannet erhvervsjurist og civiløkonom (cand.merc.jur.) fra Handelshøjskolen i København.

Han har en baggrund inden for mindfulness, yoga samt aikido og har trænet hos forskellige danske / internationale instruktører og mestre.


Har ydermere en efteruddannelse inden for undervisnings-læring (didaktik) og med undervisningserfaring inden for det merkantile område samt krop og sind.