Your Cart

Lagana duhovnost

On Sale
$0.00
Pay what you want:
$
Added to cart
Knjiga na srpskom jeziku. Ova knjiga je nastala kao dodatak knjizi ’Povratak Bogu’. Pitanja života i smrti, sreće i nesreće, dobra i zla, ljubavi i mržnje, oduvek su bila glavna tema za um savremenog čoveka. U umu svakog čoveka se javljaju ista pitanja. Ko sam ja? Kako je nastao svet? Kako i zašto živim? Ima li života posle smrti?
U spoznaji Sebstva kriju se svi odgovori. Sve je stvorio Bog i sve se odvija po Božijim zakonima. Odgovori u duhovnosti su čudesni i jednostavni. Ipak, već samo na osnovu spoznaje Sebstva, istraživanje onoga što se nalazi u Sebstvu je mnogo kompleksnije nego istraživanje Kosmosa. Ono što se u Sebstvu krije može se jednostavno doživeti. Ipak, iz tog doživljaja čovek može imati neiscrpni izvor novih doživljaja i informacija. Tako i ja, ma kako čudno zvučalo, na osnovu doživljaja Sebstva mogu pisati knjige do u beskonačnost i da opet ne napišem dovoljno da bi se mogla objasniti Božija nedokučivost. Sve izranja iz Boga. Bog je Jastvo svih živih bića. Zato spoznajući Jastvo, spoznaješ onoga iz kojega sve izranja. Na taj način imaš direktni doživljaj Sebstva, istine, ljubavi i svemogućnosti, tj. veličanstvenosti.
Kao i uvek, i u ovoj knjizi sam se potrudio da duhovnost i Boga približim umu savremenog čoveka. Cilj knjige su spoznaje duhovnih zakona i duhovnih karakteristika koji donose smisao života, radost i uzvišena ljubavna osećanja, kao i nestanak usamljenosti i nesreće iz čoveka.
Neka svaki čitaoc bude blagoslovljen i srećan.
You will get the following files:
  • EPUB (123KB)
  • MOBI (271KB)
  • PDF (181KB)

Bez ulepšavanja(kritika neljudskosti)

$6.88+

Iz kog si filma?

$6.99+

Seksualnost i zavodjenje

$6.99+

Igre moći

$9.00+

Povratak Bogu

$9.99+

Lažna slika besmisla

$6.99+

Razotkrivanje nasilja

$7.00+