Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

P. V. Marchesseau-Microbul, acest necunoscut!

Microbiologia agresiunilor, a mutațiilor sau a rezistențelor? Aceste trei mari concepții se înfruntă cu scopul de a descoperi ce este microbul. 

Microbul, această fantomă fără dinți, acest vârcolac al științei, acest inocent este acuzat de toate crimele...

 

…Pentru mulți savanți descoperirile lui Pasteur se bazează pe observații incomplete și interpretări inexacte. Vaccinurile și serurile sunt inutile sau periculoase sau și una și alta la un loc? …microbul nu există în afara ființelor vii, acestea fiind de natură bacteriană. Microbul, într-un cuvânt, este un component al oricărei celule vii.

Béchamp cu „microzimele”, Altmann cu „elementar organismen”, Portier cu „simbio tele”, Galippe etc., au încercat să combată gândirea lui Pasteur, dar Tissot, cu „organitele” sale, este cel mai dur opozant al lui Pasteur […] El pare să aducă dovada originii tisulare a speciilor bacteriene (microbi) și miceliene (viruși)…

 

…„Terenul este totul, microbul nu este nimic.” Această frază a spus-o Pasteur însuși, în ultimele zile ale vieții sale. Părintele microbiologiei agresiunilor pare, astfel, să fi indicat calea ce trebuie urmată…

 

Adevărata sănătate ia în derâdere microbii, iar arta de-a o dezvolta nu se găsește în chimie, ci în cultivarea terenului organic și a unei alimentații conforme cu legile speciei (umane, în cazul nostru).

You will get a PDF (7MB) file

€ 2.99

2.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...