Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Praktijkboek Draadloos Flitsen

Fotograferen met de flitser losgekoppeld van de camera geeft foto’s een extra dimensie. Het is makkelijker dan menigeen denkt. Dit boek gaat je beslist helpen om je flitsfoto’s naar een hoger niveau te brengen.
De focus ligt op het actief aan de slag gaan met het maken van flitsfoto’s. Je krijgt maar liefst 11 Achter-de-schermen-foto’s voorgeschoteld. Vergelijk ze met recepten uit een kookboek. Ieder ‘fotorecept’ bevat de bereidingswijze en de informatie over de totstandkoming van de flitsfoto, zodat je deze zelf kunt maken.

Voor wie is dit boek geschreven?
Voor fotografen die zich richten op portretten, trouw- en bedrijfsfotografie, dans- en evenementenfotografie, stillevens, food- en stockfotografie, nou ja, eigenlijk ieder soort fotografie waarbij je reportageflitsers inzet.

Welke apparatuur heb je nodig?
Een spiegelreflexcamera of systeemcamera. – Een TTL of manuele reportageflitser, met of zonder LCD scherm. – Een TTL of manuele triggerset (niet nodig als je met de ingebouwde draadloze flitsbesturing werkt). – Een statief voor de flitser en/of de camera.

€ 20.00

20.00
Added to cart
Add to Cart
Adding ...

Discount has been applied.