Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Kursus Praktikal Mengajar Online dan Hasilkan Laman Web Google Classroom

Kemaskini kursus: Kursus ini di ubahsuai menjadi kelas offline dalam bentuk rakaman video. Sesi dan tarikh coaching secara langsung akan di beritahu kepada pelajar yang mendaftar untuk kursus ini. Sekian terima kasih.
---

Guru-guru semua

Sempena musim Covid-19 ini, mari kita belajar ilmu baru untuk jadi guru digital di era baru. Menggunakan pengalaman saya mengajar online selama lebih 10 tahun, saya ingin sampaikan kelas Google Classroom khas untuk para guru semua. 

Kelas dalam talian ini direka khas untuk guru yang berminat belajar macam mana nak ajar online menggunakan Google Classroom. Kelas secara offline selama 5 jam menggunakan rakaman video. Hanya 1 jam diperlukan sehari untuk siapkan laman web Google classroom anda. Kelas baru ini saya lancarkan dengan harga awal yang rendah untuk waktu terhad sahaja. Kalau perlu maklumat lanjut, anda boleh email saya harislye@gmail.com Apa anda dapat ?

  • Di akhir kursus ini anda akan dapat menghasilkan satu laman web yang lengkap menggunakan Google Classroom 
  • Pembelajaran menggunakan projek contoh. Contoh kelas yang akan dibina ialah kelas online untuk subjek matematik tahun 1
  • Menggunakan teknologi pengajaran seperti EdPuzzle, Kahoot dan WooClap untuk jadikan kelas anda lebih menarik dan seronok. Teknologi ini dapat bantu pelajar anda fokus dalam kelas. 
PS: Harga yang ditunjukkan adalah dalam USD

You will get a PDF (369KB) file

$ 20.00

$ 20.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart