Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Inquietança, Nou relats amb vocació d'inquietar (ni que sigui una mica)

Inquietança us ofereix un conjunt de nou relats obscurs que podrien servir d'argument per a un episodi de Black Mirror, ja que, a l'igual que la famosa sèrie, la ciència-ficció que tracten podria succeir en un futur no gaire llunyà. Els seus personatges són igualment pertorbadors o pertorbats. A cavall entre la ciència-ficció -des de naus espacials fins a experiments estranys- i el gènere sobre natural -boscos aterridors i éssers paranormals- de segur que faran reflexionar tant al lector més exigent com almenys avesat al gènere. L'autor ens ofereix una obra treballada i amb estil propi.

Eloi Puig, La Biblioteca del Kraken

"Vilert demuestra una gran capacidad de tratar y profundizar en muchos temas diferentes en cada relato, consiguiendo un equilibrio casi perfecto."

SCCFF (Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia)

"Cadascun dels relats planteja un tema dels que no tenen una resposta àmpliament acceptada. I ho fa amb sensibilitat, poesia, humor; emprant el llenguatge propi de la ciència-ficció, utilitzant els recursos més avançats de la física per fer entenedors els seus relats."

You will get a EPUB (450KB) file

€ 2.99

2.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart