Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Gamification werkboek - 25 speltechnieken die je kunt inzetten om gedrag te beïnvloeden.

Gamification werkboek (HatRabbits, e-book - 64 pagina's) - Nederlandse versie

 

‘We moeten gamification inzetten!’ Je hoort het mensen met enige regelmaat roepen tijdens een brainstormsessie. Het klinkt interessant, maar wat is gamification eigenlijk? En hoe zet je het in? In dit e-book deel ik vijfentwintig manieren waarop je met gamification aan de slag kunt gaan.

Wat is Gamification?

‘Gamification’ is het inzetten van spel-mechanismes in een niet-spelomgeving. Je kunt een spel (of losse spel-elementen) inzetten voor verschillende doelen. Je kunt er bijvoorbeeld een ervaring mee creëren waardoor je boodschap beter overkomt en blijft hangen. Je kunt het ook inzetten om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten of om mensen spelenderwijs iets te leren. Met gamification kun je zelfs stimuleren dat mensen bepaald gedrag gaan vertonen.

In dit e-book delen we 25 manieren om met gamification in te zetten voor jouw situatie. Je kunt op eigen houtje aan de slag met de oefeningen, maar je kunt ook samen met je team de stappen doorlopen. Alle technieken zijn eenvoudig toe te passen en vereisen niet meer dan een pen en papier.

www.hatrabbits.com

You will get a PDF (1MB) file

€ 9.99

9.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...