Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Romantikus történetek 01

ÚJABB ROMANTIKUS KÉPREGÉNY SOROZATUNK A MŰFAJ KEDVELŐINEK, MELYBEN ROMÁNC ÉS BONYODALOM KÉZ A KÉZBEN JÁRNAK, CSIPETNYI MÓKA KÍSÉRETÉBEN.

AZ ELSŐ TÖRTÉNET HŐSNŐJE LIZ, A SZÖKEVÉNY MENYASSZONY, AKI HIÁBA PRÓBÁLKOZIK MEG VELE TÖBBSZÖR IS, A SZERELEM ELŐL Ő SEM KÉPES ELROHANNI.
EZUTÁN MEGISMERKEDHETÜNK A HŰTLEN KARENNEL, AKI KÉPTELEN VÁLASZTANI KÉT UDVARLÓJA KÖZÜL. EZ PEDIG CSAK EGYFÉLEKÉPP VÉGZŐDHET.
A SZERELEM SZÁRNYAIN EMELKEDHETÜNK A FELHŐK FÖLÉ, MIKÖZBEN MEGISMERJÜK ELAINE ÉS JEFF TÖRTÉNETÉT. ELAINE MINDEN VÁGYA, HOGY STEWARDESS LEGYEN BELŐLE. AMÍG EZ NEM VÁLIK VALÓRA, ADDIG TALÁN BEÉRI A MÁSODPILÓTÁVAL IS.
VÉGÜL MEGTUDHATJUK, HOGY CAROL MI MINDENRE KÉPES A SZERELEMÉRT, MIKÖZBEN HÚGA, JOYCE PETERHEZ FŰZŐDŐ KAPCSOLATÁT IGYEKSZIK TÖNKRETENNI. A HÁTTÉRBEN NEM ÁLL MÁS, MINT… ELŐBB-UTÓBB KIDERÜL!

TÖRTÉNETEINK EZÚTTAL TALÁN KOMOLYABB TÉMÁKKAL FOGLALKOZNAK, MINT AZ EDDIG MEGSZOKOTTAK, ÉS A FELHŐTLEN BEFEJEZÉS SEM MINDEN ESETBEN GARANTÁLT, ÁM A HAMISÍTATLAN ’50-ES ÉVEKBELI HANGULAT ÉS A SZIMPATIKUS FŐHŐSÖK JÓVOLTÁBÓL MINDEN ADOTT A KELLEMESEN ROMANTIKUS KIKAPCSOLÓDÁSHOZ!

ROMANTIKUS TÖRTÉNETEK 01 CBR

You will get a CBR (99MB) file

HUF 450.00

HUF 450.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...