Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Orczy Emma: Az okos Pimpernel (epub)

A magyar származásű, később Angliában élő, világhírű írónő, Orczy Emma bárónő Vörös Pimpernel-sorozatának harmadik része!
   Sir Percy Blakeney (alias Vörös Pimpernel) folytatódnak! Egy évvel az első könyvben lezajlott események után a dörzsölt francia rendőrkopó, Chauvelin elérkezettnek látja az időt arra, hogy bosszút álljon a Vörös Pimpernelen az őt ért megaláztatásokért. Tervének végrehajtása érdekében Angliába utazik, hogy ott foglyul ejtse, majd Franciaországba, a biztos halálba hurcolja Sir Percy-t. A lordot azonban nem olyan fából faragták, hogy olcsón adja az életét, ezért legendásan gyors észjárásával, kitűnő kardforgató képességével, valamint feleségének, a gyönyörű Marguerite St. Just francia színésznőnek a segítségével egy időre sikeresen elhárítja a veszedelmet, ám Chauvelin túszul ejti a nejét.
   A rendőrkopó a franciaországi Boulogne-ban hurcolja a nőt, ahol bebörtönzi őt és ott várja, hogy érte jöjjön a lord. Sir Percy természetesen nem késlekedik és a Vörös Pimpernel ismét akcióba lendül!
   Ismerje meg a legendás szuperhős újabb kalandjait! A Vörös Pimpernel ezúttal is hajmeresztő kalandokba csábítja az Olvasót és ismét bebizonyítja, hogy nála senki sem ügyesebb a közelharcban, nála senki sem agyafúrtabb és senki sem rejtegeti nála jobban a valódi énjét!

EPUB

You will get a EPUB (1MB) file

HUF 350.00

HUF 350.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...