Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Zöld Dongó I. - A kezdetek (cbr)

NAPPAL BRITT REID, LAPKIADÓ PLAYBOY...
ÉJJEL A ZÖLD DONGÓ, ÁLRUHÁS BŰNÜLDÖZŐ!

AZÓTA, HOGY BRITT REID, A DAILY SENTINEL NEVŰ NAPILAP MILLIOMOS KIADÓJA FELCSAPOTT ÖNKÉNTES BŰNÜLDÖZŐNEK, FOLYAMATOSAN VESZÉLYBEN FOROG A TESTI ÉPSÉGE. PSZICHOPATA TÖMEGGYILKOSOK ÉS PITIÁNER CSALÓK, ZSEBTOLVAJOK ÉS GENGSZTERFŐNÖKÖK MIND-MIND A ZÖLD DONGÓ FEJÉRE PÁLYÁZNAK, "AKI" TÖRTÉNETESEN AZ Ő MÁSODIK ÉNJE! ÉJSZAKÁNKÉNT UGYANIS ÖNMAGÁT ZÖLD ÁLCÁVAL ELMASZKÍROZVA ERED A GONOSZTEVŐK NYOMÁBA SEGÍTŐTÁRSÁVAL, A FÉLELMET HOZZÁ HASONLÓAN CSAK HÍRBŐL ISMERŐ, TÁVOL-KELETI KATO-VAL. ŐK KETTEN MINDIG IDŐBEN ÉRKEZNEK, HA SEGÍTSÉGRE SZORUL VALAKI ÉS AKKOR IS, HA KI KELL OSZTANI NÉHÁNY POFONT. ELŐLÜK NEM MENEKÜLHETNEK SEM A TETTÜKET JÓ ELŐRE, APRÓLÉKOSAN KITERVELŐ SZUPERBŰNÖZŐK, SEM A HIRTELEN FELINDULÁSBÓL BŰNCSELEKMÉNYT ELKÖVETŐ UTCAI VAGÁNYOK! A ZÖLD DONGÓ BOROTVAÉLES ÉSZJÁRÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN AZ ELSŐRE MEGOLDHATATLANNAK TŰNŐ REJTÉLYEK IS EGYCSAPÁSRA OLDÓDNAK MEG ÉS VÉGÜL MINDEN BŰNÖS ELNYERI A BÜNTETÉSÉT, MERT "A BŰN NEM KIFIZETŐDŐ"!
TARTSON EZZEL AZ IGAZSÁG VÉDELME ÉRDEKÉBEN MINDENRE ELSZÁNT SZUPERHŐSSEL VAKMERŐ KALANDJAI SORÁN ÉS MEGTUDJA, HOGY MENNYIRE VESZÉLYES A DONGÓ FULLÁNKJA!
AZ ELSŐ SZÁMBAN MINDJÁRT ÖSSZEAKAD LEGVESZEDELMESEBB ELLENFELÉVEL, A GÁTLÁSTALAN, ÉRZELEMMENTES GYILKOSSAL, A BOHÓC-CAL. EZUTÁN MEGOLDJA A MÚZEUMI MÚMIA REJTÉLYÉT, LERÁNTJA A LEPLET A PAPAGÁJ-ÜGY HÁTTERÉBEN HÚZÓDÓ LOPÁSRÓL ÉS ÁRULÁSRÓL, LEFÜLELI A PÖTTÖM CHARLIE NEVŰ GENGSZTERFŐNÖK ÁLTAL VEZETETT BANDA TAGJAIT, SŐT, MAGÁT A BANDAFŐNÖKÖT IS, KÉMET FOG... ÉS VÉGÜL ÚJRA KÉNYTELEN LESZ SZEMBESZÁLLNI ELLENLÁBASÁVAL, A FÉLELMETES KÜLSEJŰ BOHÓC-CAL! VAJON EZÚTTAL MELYIKÜK HÚZZA A RÖVIDEBBET? KIDERÜL A HÉT TELJES TÖRTÉNETET TARTALMAZÓ ELSŐ SZÁM VÉGÉN!

ZÖLD DONGÓ I. - A kezdetek   CBR

You will get a CBR (176MB) file

HUF 650.00

HUF 650.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...