Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Demokracia dhe Ringritja e Kulteve Antiliri

Përmbajtja e lëndës
 • Ah të kishim një Obama!
 • Mungesa e elitave të dedikuara ndaj lirisë
 • Një karakteroskopi për demonët e politikës?
 • Demonët e Tranzicionit të Dështuar
 • Berisha, një Hitler i Demokracisë Shqiptare
 • Shantazhisti
 • Mashtruesi
 • Prapë si Hitler
 • Autokrati
 • Padrinoja
 • Politikani Nekrofil
 • Destruktivisti
 • Nga katastrofa ne katastrofë
 • Nano
 • Rama
 • Gabimet e Ramës pas “Gërdecit”
 • Tej së majtës dhe të djathtës?
 • Rikthimi te Liberalizmi-Kushtetues?
 • Meta ose politikani pa ideale

You will get a PDF (1MB) file

$ 8.99

$ 8.99

To be able to receive payments, please enter your payment details.

Discount has been applied.

Added to cart