Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Rebuild your diet (mkd)

Сите диети работат. Сите диети ги "мамат" луѓето да јадат помалку калории. Кога не го јадете вашето омилено благо и внесувате помалку шеќер, всушност јадете помалку калории. Кога пиете магичен шејк, наместо оброк, всушност јадете помалку калории. Кога не јадете после 8, всушност јадете помалку калории.
Сите кои биле на некаква диета, изгубиле телесна тежина. Сите! Но што потоа? Колку од таа тежина вратиле назад? Дали тие луѓе се здрави? На кој начин си го промениле животниот стил?

Сите оние кои сакаат да ја зголемат својата телесна тежина малку
поинаку треба да пристапат кон исхраната. Најчеститe изговори кои ги слушам е “јадам ете многу ама никако да накачам”, или “почнав да јадам многу ама сé ми оди во сало”. Овие работи се случуваат бидејќи јадете премалку или премногу. Како и во процесот на слабеење така и сега морате да се исхранувате со соодветните калории. Колку калории треба да внесувате зависи од повеќе фактори како: колку долго вежбате, колку мускулна маса имате, генетски фактори, колку сте активни во текот на денот.

Оваа не е "топ шоп" прирачник што магично ќе ги реши вашите проблеми. Оваа книга е базирана на научни истражувања и професионално искуство.

Оваа книга е специјално дизајнирана за:
- да ве научи како да ги пресметате калориите кои ви се потребни за одржување/ намалување/ зголемување на вашата телесна маса
- да ве научи како да го пресметате потребниот внес на макронутриенти (протеин, јагленихидрати, масти)
- да ве научи кога и зошто ви треба пауза од држење диета и refeed денови

 Јадењето здраво треба да е забавно и треба да го унапреди остатокот од нашиот живот!

You will get a PDF (103MB) file

$ 15.00

$ 15.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...