KRÆFT & GRAVID! - Kan man det?

by Rikke Thorup - GRAPHIC LIVING

Kan man overleve en kræftsygdom når man er gravid?

Jeg var i 2007 gravid i 5 måned, da jeg fik konstateret brystkræft i stadie 3. "Du har kræft og ligger i den tunge ende af skalaen for overlevelse". Sådan lød beskeden til den scanning og biopsi jeg fik foretaget. Min verden brast og spørgsmålene kom væltende. Tvivl, angst og et hav af udfordringer stod jeg nu overfor. Jeg havde ingen at spørge til råds. Ingen kunne fortælle mig om alle de bivirkninger der løbende opstod under mine behandlinger. Følte mig ret alene i verden.

For at hjælpe andre, deler jeg I denne bog, ud af min erfaring, fortæller om mit eget forløb, samt giver gode råd og tips, til dig som patient eller dine pårørende, som står i samme situation.

Bogen er tænkt til at fungere som opslagsværk, med masser af informationer om de forskellige behandlinger man skal gennemgå alt efter forløb.  Jeg fortæller samtidig min egen beretning om mit eget sygdomsforløbet på godt og ondt.

Jeg donerer alt overskudet til kampen mod kræft - for din, og min og alles skyld, så vi kan hjælpe lægerne til, at få knækket koden til denne sygdom som flere og flere får.

 

 

 

You will get a PDF (43MB) file.

DKK 149.00

DKK 149.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart