Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Ohjelmistotestauksen käsikirja

A non-fiction book about software testing and quality assurance. Since this product is in Finnish, rest of the description will also be in Finnish. Trust me, you will not understand anything in this book unless you speak Finnish, so unless you do, please check the next book covering this topic.

Joka tapauksessa,

Ohjelmistotestaus-kirja nyt myös ebookkina avoimen tieteen hengessä! Lataa ilmaiseksi, tai maksa muutama euro kirjailijan henkilökohtaiseen virkistysrahastoon. (Maksusta peritään normaalit verot ja muut jutut Payhipin toimesta, ei tarvitse pelätä veronkiertoa.)

Jos et halua tukea kirjailijaa mutta haluat maksaa jotain, voi käydä heittämässä muutaman kolikon johonkin hyväntekeväisyyteen kuten vaikkapa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

-----------------

Ohjelmistojen testaaminen on tehtävä, joka erottelee heikot tekeleet laadukkaista ohjelmistotuotteista. Tämä kirja esittelee ohjelmistojen testauksen perusperiaatteet, tärkeimmät testauksen työkalut sekä testauksen työvaiheet. Lisäksi kirjassa puhutaan testauksesta hallinnon näkökulmasta, sekä esitellään ammattitestaajalle tärkeimnät alan sertifikaatit ja standardit.

Kirjassa testaus esitellään niin testaustyötä tekevän kuin testaustoimintaa hallinnoivien henkilöiden näkökulmasta. Lisäksi teokseen on kerätty testaustyöhön liittyviä esimerkkejä ja havaintoja oikeista yrityksistä ja niiden toimitavoista. Kokonaisuutena kirja sopii kaikille testaustyön aloittelijoille.

Ohjelmistotestaus-kirja opastaa mm. seuraavissa aiheissa: Testauksen tärkeimmät työmenetelmät, Testauksen tärkeimmät työkalut, Testauksen organisointi yrityksissä, Testaus ja laadun mittaaminen, Tärkeimmät ammattitestaajan sertifikaatit ja standardit, Testaustoiminnan kehittäminen

--------------------------

Tämä painos on e-kirjana julkaistu uusintapainos kirjasta ”Ohjelmistotestauksen käsikirja”, Jussi Pekka Kasurinen, ISBN 978-952-5912-99-9.

 Erot alkuperäispainokseen johtuvat julkaisutekniikan vaihtumisesta, alkuperäiskustantajan toimittamista graafisista elementeistä luopumisesta, sekä siihen liittyvästä uudelleentaitosta. Kaiken kaikkiaan ulkoasu on insinööris-amatöörimäinen mutta kirja on sisällöllisesti täysin sama.

You will get a PDF (5MB) file

€ 0.00

Pay what you want:
(minimum €0.00)

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...