Your Cart

Història de les falles de Carcaixent. Volum 1

On Sale
€12.00
€12.00
Added to cart
Preview
La història d’un col·lectiu que ha marcat els passos de la societat carcaixentina en els darrers anys. La història d’una festa que va sorgir en la ciutat de Carcaixent en un moment de canvi en les estructures sociopolítiques estataless, i que poc a poc va establir-se fins a convertir-se en la primera de les festivitats locals o, almenys, en la més nombrosa i activa. Però, també, és la història de la ciutat i de la seua evolució en els darrers vuitanta anys.
El text que teniu a les mans es presenta amb una finalitat ben clara: conèixer com va nàixer la tradició de plantar falles a la ciutat de Carcaixent, amb ha evolucionat la festa i documentar les transformacions seguides pels mateixos dels origens fins a l'actualitat .
Falleres, fallers, poetes, artistes, fusters, modistes, artesans i tot un seguit de persones vinculades a les falles carcaixentines desfilaran per les pàgines del llibre, amb la intenció de mostrar coralment qui han sigut, que són i d’on han eixit els carcaixentins entre el món de les falles.
You will get a PDF (6MB) file

Llibre dels espills, de Susanna Lliberós

€5.99

Quiquirimú, de Virgínia Martínez

€5.99

Des del sud valencià, de Tudi Torró

€5.99

Punts de vista, d'Enric Casado

€5.99

Tarzán en el asfalto, alberto Prieto Román

€15.00

La noche de Europa, de Dionisio Cañas

€15.00

La mort del pare, de Pere Bessó

€5.99

Cercles, de Lorena Cayuela

€5.99

Sexo, drogas y Rock&Roll;, de Javier Vayá

€5.99

La piel como enigma, de Franjcis Ferris

€5.99