Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Singurătate - Cum să fii singur, fără să te simți singur, devenind cine Dumnezeu te-a creat să fii

Te simți depășit de singurătate și nu vezi cum ai putea să ieși din această situație?

Te-ai săturat să fi singur la fiecare eveniment la care participi, iar acest sentiment devine atât de puternic, încât începi să refuzi invitații?

Te simți frustrat și blocat într-un stil de viață, pe care ști că Domnul nu a intenționat niciodată să-l trăiești?

Dacă da, atunci, Ebook-ul ”Singurătate – um să fi singur, fără să te simți singur, devenind cine Dumnezeu te-a creat să fi” este perfectă tine.

Această carte este soluția pentru orice persoană care vrea ajutor în depășirea frustrării cauzate de sentimentul de singurătate.
Cartea include:

  •  Motivație inspirată din povestea mea
  •  Fișă de lucru care să te ajute să pui în practică ceea ce citești
  •  Peste 60 de pagini de sfaturi, citate și motive care să te ajute, nu numai să treci prin perioada de singurătate, ci și să prosperi, descoperindu-te pe tine însuți
  •  Și mult mai mult

Această carte face parte din mișcarea ”Renașterea”

Mișcarea ”Renașterea” este misiunea mea, ca și bloger și scriitor creștin, de a reaminti persoanelor ca și tine, că ești destinat să atingi cel mai mare scop al lui Dumnezeu pentru viața ta.

 

Motivul din spatele acestui Ebook

Numele meu este Raluca Balaș, creatoarea mișcării ”Renașterea”, mișcare ce are scopul de a întări orice om care se simte blocat, care se simte depășit de stilul de viață actual și nu mai vede rostul unui Dumnezeu în viața asta haotică. Eu sunt aici ca să îți spun că Dumnezeu este prezent și viu și că, acum, mai mult ca niciodată, în aceată eră, în care lucrurie par să ne scape de sub control, avem nevoie să credem în existența Sa și Îi cerem ajutorul, dându-i astfel posibilitatea de a demonstra că El este real.

Știu cum e să ai așteptări de la viață și să te trezești în fiecare zi întrebându-te de ce pur și simplu așteptările tale nu devin realitate.

Știu ce înseamnă ca cei din jurul tău să te judece pentru standardele pe care tu le ai, catalogându-le drept ireale.

Știu ce înseamnă să iei decizii pripite, să nu ai răbdare și să nu crezi că Dumnezeu a ales deja partenerul potrivit pentru viața ta.

Motivul pentru care am scris acest ebook, este ca să îți ofere o strategie care să te ajute să treci prin perioada de singurătate, rezistând impulsului de intra într-o relație pe fondul singurătății, motivându-te să îți focusezi atenția spre descoperirea misiunii pe care Dumnezeu ți-a încredințat-o.

ALĂTURĂ-TE MIȘCĂRII

Este timpul să te trezești la realitate. Este timpul să începi să trăiești scopul și misiunea oferită ție și numai ție de Dumnezeu, în fiecare zi.

Alătură-te mișcării ”Renașterea” și dă click pe butonul ”Adăugare la coș” pentru a obține astăzi această carte incredibilă ”Singurătate - Cum să fii singur, fără să te simți singur, devenind cine Dumnezeu te-a creat să fii”

You will get the following files:

€ 7.00

7.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart