Your Cart

Vinyed 1 - Quadrennium

On Sale
€5.99
€5.99
Added to cart

Fantasierijk, verrassend en angstaanjagend.

Synopsis:
Een verzameling korte en ultrakorte verhalen met een onverwachte wending (Twisted Tales). Fantasierijk, verrassend en angstaanjagend. In dit nummer vind je de volgende zeven verhalen:

- Het Dijkhuis
De familie Woldring is klaar om te verhuizen naar een mooi huis op een dijk. Een oud gebouw in het midden van de Nederlandse fruitstreek ‘de Betuwe’, waar de Woldrings verwachten te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. De verhuizing verloopt niet zo soepel als gepland. Rampzalige gebeurtenissen en een onverwachte, bizarre ontdekking wachten achter de deuren van het nieuwe huis. De mysterieuze en lastige omstandigheden bewijzen al snel dat de familiebanden niet zo nauw zijn als gedacht. Een verhuizing met onplezierige gevolgen die niemand zich kon voorstellen.

- Quota
Oorlogsincidenten hebben een eindeloze stroom vluchtelingen op de been gebracht; mensen die naar het noorden trekken en proberen te ontsnappen aan de oorlogszone in het Midden-Oosten. Politici en burgers zijn het oneens over de te nemen maatregelen. Ondertussen groeit het wantrouwen binnen de samenleving. Wat zijn de werkelijke bedoelingen van de vluchtelingen? Ontsnappen ze echt aan oorlog? Zijn het ordinaire gelukszoekers? Of is er iets anders gaande…?

- Een mooie dag
Je weet wat ze zeggen: ‘Er is geen lift naar succes. Je moet zelf de trap op klimmen.’ En als je er eindelijk bent, zul je het zelf zien: het is niet altijd eenvoudig om succes te hebben.

- Blaffer
Terwijl hij de hond uitlaat, ziet Brandon Flinders vreemde lichten in de lucht. De lichten lijken zich te verplaatsen naar een nabij gelegen plek. Als hij de lichten volgt, vindt Flinders iets wat op een verlaten landingsbaan lijkt. Hij is nieuwsgierig en besluit uit te zoeken wat daar aan de hand is. Smokkelaars, of misschien wel… aliens? Wie zal het zeggen? Eén ding is wel duidelijk. Het achtervolgen van de waarheid blijkt een risicovolle zaak te zijn.

- De Gave
De toekomst voorspellen. Is dat niet iets wat we allemaal willen? Maar betekent het zien van de toekomst ook dat je die toekomst kan veranderen?

- Man met een missie
De dagelijkse routine van een patrouille aan de rand van het universum wordt ruw verstoord door een onverwachte gebeurtenis. Hoe gaat de bemanning om met de levensbedreigende onderbreking van hun werk? Hoe kunnen ze zich verzetten tegen het onbekende?

- Quadrennium
Als Schrikkeldag een unieke en eenmalige (‘once in a lifetime’) ervaring wordt…

Ben je klaar voor het onverwachte? Start met lezen!

Serie: Vinyed Flash & Shorts Collectie
Woorden:: 30.000
You will get a EPUB (3MB) file