Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Ubod Skorpiona - Ksenija Paf

Ubod škorpiona je kratak roman koji govori o strasnoj ljubavi dvoje ostvarenih ljudi u zrelim godinama.

Dunja je žena izuzetne intuicije, nežna, obrazovana i kosmopolitski orjentisana. Miroslav je pravnik i sportista na čelu je jedne institucije i vrlo je moćan i poznat. Njegovo prelepo lice i ruke dugih prstiju, visoki stas i prelepa ramena potpuno opčinjavaju Dunju. Ona je pri prvom susretu sa njegovim pronicljivim pogledom osetila kako je hipnotiše i od tog trenutka je potpuno u njegovoj vlasti. Potpuno predavanje doživljava pri prvom erotskom kontaktu. Suočena po prvi put sa takvim iskustvom,sve to doživljava kao otrovni ubod škorpiona od kojeg pokušava da se oporavi.
U toj borbi sa samom sobom Dunja uvidja da je otrov te Zveri i ubija i leči. Polako se opravlja i u njoj oživljava duh one devojke kakva je bila na početku dvadesetih.
Ona uvidja da je u stvari počeo proces u kome se ona vraća svojoj pravoj prirodi. U njoj se budi lepa, ambiciozna, sposobna, inteligentna, samilosna, blaga i moćna žena. Sve se pak, komplikuje kada otkriva da je Miroslav jedan potpuno čudan tip muškarca, kome je ćutanje glavno oružje a bežanje pomoćno. Dunja je očajna.
Da bi se izborila sa ogromnom vatrom ljubavi koju jednostavno ne može da nosi ona poseže za proučavanjem metafizike kako bi prodrla u suštinu svog ljubavnog odnosa sa Miroslavom. Tako ovladava Zakonom privlačenja ljubavi i otkriva kako je privukla baš tog čoveka i kako da uz pomoć Zakona zadrži tako veličanstvenu ljubav. Principi koje pritom otkriva univerzalni su i primenljivi na sve ljubavne priče.

Prepustite se čitanju ovog romana i budite svedok neobične priče o Dunji i Miroslavu, kojima je dovoljna strast da jedno drugo uvere u moć bezuslovne ljubavi.

You will get the following files:

  • PDF (870KB)
  • EPUB (61KB)
  • MOBI (97KB)

$ 1.99

$ 1.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...