Your Cart

Shakespeare en Berlín, de Chema Cardeña

On Sale
€5.99
€5.99
Added to cart
Preview
Una reflexió sobre la responsabilitat personal, sobre la capacitat que tenim de decidir, sobre l’oportunitat, aprofitament o pèrdua, de manteniment de fitxers a nosaltres mismes ja que tenim els nostres propis valors [...] Història pública i privada, responsabilitat personal i col·lectiva, coherència i renuncia, traición y venganza ...
De un modo bastante imprudente y sin duda inexacto, com se opina de todo en esta época que defiende la incultura y confunde la fama con el esperpento, me atrevo a decir que Shakespeare construyó tota la seva obra al voltant de esta realidad ... de la constatació innegable de que ningú coneix a nadie. És una realitat terriblement hermosa, perquè obre davant els nostres ulls l’insondable abisme del comportament humà. Un espai tenebroso de donde se extrae la materia prima del teatro.
Se suele decir que el ser humano es capaz de lo más terrible y de lo más hermoso. Aquesta gamma extraordinària de comportaments, que tots traem de sèrie, és precisament el que fa impredecibles, el que podem convertir en autèntics desconeguts si s’intervé el catalitzador adequat. Al fin y al cabo, com va dir Ortega: “Yo soy yo y mis circunstancias”.
You will get a PDF (2MB) file

Terra d'aigua, de Ramon Guillem

€5.99

Història de les falles de Carcaixent. Volum 1

€12.00

Hijos de Verónica, Diverses autores

€5.99

Magdala, de Sergi Torró

€5.99

Tarzán en el asfalto, alberto Prieto Román

€15.00

Punts de vista, d'Enric Casado

€5.99

Damunt les passes, de Marc Freixas

€5.99

Dejad que los colgados se acerquen a mi, de Mansilla y los espías

€15.00

Diario de un crítico de provincias, de José Vicente Peiró

€5.99

La piel como enigma, de Franjcis Ferris

€5.99