Your Cart

Riimuin kirottu, Jumalrummun I kirja --NÄYTE

On Sale
$0.00
Free Download
Added to cart
Mikä sen helpompi tapa tienata pulska pussillinen kultaa kuin lorvia pari kuidenkiertoa kuninkaan hovissa, vartioiden prinsessaa! Niinhän Toren Eddesen, rauhaarakastava soturi ja vannoutunut poikamies, luulee ja astuu Giranian kuninkaan palvelukseen. Nopeasti käy ilmi, ettei hän olisi voinut erehtyä pahemmin.

Jos tavallinen sotamies tahtoo mainetta ja kunniaa, hän ilmoittautuu vapaaehtoiseksi Kuningaskunnissa riehuvaan sotaan. Näin tekee myös Arron Grethsen, hurmaava jousimies Nortenmoorista, huolimatta vanhan näkijän varoituksista. Tummasilmäiseen muukalaiseen törmääminen mullistaa hänen elämänsä, mutta kuka saakaan harteilleen sankarin viitan?

Mitä tekee prinsessa, jonka nuori aviomies on kykenemätön saattamaan häntä raskaaksi ja toimeen määrätään vastenmielinen sukulaismies? Pureeko hän hammasta ajatellen Kamarikaartinsa komeaa, nuorta ritaria, kunnes velvollisuus on täytetty? Mitä vielä, jos kysytään leidi Irana Rofinnarilta, joka ei epäröi riskeerata jopa Kuningaskuntien tulevaisuutta voidakseen päättää itse elämästään.

Kirja vie lukijan Murtuneelle mantereelle, missä ihmisestä voi tulla jumala, oikeat sankarit ovat vain säkeitä lauluissa, lohikäärmeet  pelkkä myytti ja vahvat, itsenäiset naiset tekevät epäsovinnaisia valintoja. Älä ujostele, nouse sotaratsusi selkään ja seuraa tunteellisia sotureita sekä omapäisiä prinsessoja heidän mutkaisella tiellään halki Braenduirin! Onnistuvatko he murtamaan kahleensa vai onko heidän seurattava muiden heille valmiiksi viitoittamia polkuja?

Huomioithan, että sarja ei sovellu alaikäisille lukijoille ja kirjat sisältävät kohtauksia, jotka saattavat järkyttää myös herkimpiä aikuisia.
You will get a PDF (708KB) file
No products found