CSS Fixed Layout #3.3- (Fixed-Fixed-Fixed)

Content Column: Fixed
Left Column: 180px
Right Column: 190px
Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Rahsia ClickBank untuk Rakyat Malaysia

By Zulf
Sehingga pertengahan tahun 2008, ramai rakyat Malaysia bertungkus lumus untuk menjana wang melalui ClickBank. Malangnya, disebabkan beberapa alasan yang tidak diketahui, ClickBank menolak semua permohonan rakyat Malaysia. Walau bagaimanapun, sesetengah rakyat Malaysia bercadang untuk menggunakan “pintu belakang” untuk mendaftar akaun ClickBank.

Artikel ini dibawa oleh teknikclickbank. Saya pasti ramai sudah tahu apa itu clickbank tapi ramai yang masih lagi tak dapat hasil dengan clickbank. Ada beberapa faktor yang menyebabkan seseorang itu gagal dengan clickbank antaranya ialah: 1) Salah memilih produk – Ramai yang memilih produk yang salah.

Banyak blog-blog otai IM yang aku baca yang sebut pasal buat duit dengan clickbank. Bila baca blog diorang rasa cam senang jer nak buat duit online melalui clickbank. Jadi, kerana terpengaruh, aku pon cuba la explore peluang-peluang yang ada. Aku pilih niche dan buat blog, mulanya sebagai eksperimen.

Blog untuk aku promosi produk clickbank ni aku tak fokus sangat. Sumbat jer artikel (original mix dengan plr artikel) dan kurang promote blog. Setelah 1-2 bulan, baru dapat 1 sales dengan clickbank. Sales sesat aku rasa. haha. 1 sales pon nak kecoh ker?? Mungkin pada orang lain benda tu kecik jer. Tapi pada aku, kira bleh la untuk meningkatkan motivasi noob cam aku ntuk explore lagi clickbank nih.

Sekarang, aku tengah eksperimen dengan satu lagi blog untuk promote produk clickbank. Baru jer setup. Tengok dalam masa sebulan dua nih apa jadi. Untuk blog lama aku, aku rasa aku kena analisis sket cara nak tingkatkan CTR. Nak kena belajar gak cara nak tambah trafik/visitor ke blog. Harap-harap pasni bleh la merasa buat duit dengan clickbank banyak-banyak Â

saja tepek ss clickbank, kot-kot leh inspired orang lain yang newbie cam aku. Dah lama aku amik screen shot nih tapi malu nak tepek.

You will get a ZIP (3MB) file

MYR 2.50

MYR 2.50

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...