Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Sculptura in legume si fructe -vol.1

By Dinculescu Maxim

Carte de sculptura de legume si fructe

O carte destul de mult asteptata de toti cei care mi-au solicitat materiale pe aceasta tema !!!
Aveti ocazia de a va folosi doar de un cutitas si de multa, multa imaginatie pentru a transforma banalele legume si fructe in capodopere ale bunului gust, in lucrari pline de finete si culoare , care sa va insenineze si sa va transforme fiecare masa intr-un festin !!!
Peste 150 de pagini s peste 400 de fotografii color va introduc intr-o lume plina de nuante, savoare si multa munca pentru crearea frumosului care se ascunde in sufletele noastre. Daca in fiecare om se ascunde un poet, atunci cu aceasta lucrare deveniti poetul culorilor !

Sculptura in legume si fructe este o arta care la noi nu este inca foarte bine dezvoltata dar ... va creste !!!

Puteti descoperi in aceasta lucrare care sunt sculele , metodele, colorantii si care sunt calitatile fructelor si legumelor care pot fi prelucrate pentru a colora o masa festiva sau un eveniment deosebit din viata dvs.

Puteti gasi aici si o adresa web de cursuri video gratuite de sculptura in legume si fructe si de asemenea de unde va puteti comanda o trusa de scule specializate pentru aceasta indeletnicire .

Patrundeti acum in lumea transformarilor vizuale realizate cu un cutitas pe un morcov, un nap, un pepene sau o rosie , pe o ridiche sau un castravete, pe un bostan sau un mar !

Invatati cum sa va lasati imaginatia sa zburde in lumea mirifica a decorarii gastronomice.

Spor la lucru si pofta buna !

You will get a PDF (9MB) file

€ 4.75

4.75

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...