Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Domethenia e Emrit ERALD

Pershendetje dhe faleminerit qe zgjodhet kanalin tone per te zbuluar domethenien e emrit ERALD.
Nëse e konsideroni emërimin e bebes suaj paresor, ju rekomandojmë të merrni parasysh kuptimin dhe historinë e veçantë të emrit pasi emri i foshnjës tuaj do të luajë një rol të madh në jetën e tij dhe fëmija juaj do ta dëgjojë atë duke folur çdo ditë. Kërkimi i një emri është një proces shumë i rëndësishëm dhe argëtues pasi është dhurata e parë që do t'i jepni foshnjës tuaj. Emri mund të ndikojë në suksesin në jetë, përmes karrierës së punës së fëmijës tend dhe rrethanave të tjera, kështu që ju duhet te zgjidhni më shumë emra "respektues" ose emra me kuptime te bukura!

Te dashur Prinder pasi shikuam qe e kishim te pamundur tju pergjigjemi te gjithe atyre qe kerkojne te dine per kuptimin e emrave te femijeve te tyre, gjithashtu edhe per te permiresuar cilesine e kanalit tone ne Youtube vendosem qe per cdo domethenie te nje emri do tju kerkohet te kryeni nje pagese minimale prej 2$. Deshirojme qe te na mirekuptoni per kete! Flm

You will get a JPG (77KB) file

$ 2.00

$ 2.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...