Your Cart

Vaurauden Avaimet verkkokurssi

Ohjelmoi itsesi runsaustietoisuuteen kuudessa viikossa! 

VAURAUDEN AVAIMET VERKKOKURSSI

Ohjelmoi itsesi runsaustietoisuuteen kuudessa viikossa! Vaurauden avaimet manifestointikurssi on 6 kurssipostia sisältävä kurssi, joka sisältää 6 kurssipostia, joissa videomuotoinen miniluenta vauraustietoisuuteen, kanavoitu runsausaktivaatioäänite ja viikon manifestointivinkki. Bonuksena kurssiin kuuluu manifestointiseremonia sekä vaurausseremonia. Saat kuuden viikon materiaalit heti käyttöösi!


Vaurauden Avaimet

Olen aloittanut vastaiskuni kollektiivista negatiivista ohjelmointia vastaan kehittelemällä työkaluja uuden maailman vauraustietoisuuteen. Kollektiivissa on tällä hetkellä paljon pelkoa selvitymiseen ja raha-asioihin liittyen. Puutetta ja talouden romahtamista eivät ole ennustelemassa ainostaan valtamedian uutiset, vaan saamme nähdä näitä uhkakuvien maalailuja myös vaihtoehtoisilta kanavilta.

Näkemällä ainoastaan tuhoisat tulevaisuuden uhkakuvat, voimme helposti alkaa manifestoimaan itsellemmekin tarpeetonta kärsimystä ja ylimääräisiä huolia. Minusta tuntuu, että tehtäväni on kiireellisesti nyt muistuttaa niitä, joita talousasiat huolettavat, että sinun ei tarvitse mennä mukaan näiden uhkakuvien luomiseen.

Suuren kahtijaon aikana, meillä on aina vapaus valinnan mahdollisuuteen. Voimme alistua kohtaloomme tai päättää itse luovamme sen. Negatiivisten uutisten pommituksessa tarvitsemme tilalle rohkaisua, luottamusta ja positiivista ohjelmointia. Oman elämänsä Luoja ei alistu ennalta määrättyyn kohtaloon, vaan päättää olla luomassa itse omaa elämäänsä. Näyttipä tilanne miltä tahansa, voi aina pyrkiä näkemään rajoitusten sijasta mahdollisuuksia. Todellinen olemuksesi on jumalallinen läsnäolo. Ajatukset puutteesta ja omasta arvottomuudesta eivät edusta korkeinta totuutta. Maailmassa on yltäkylläinen määrä ruokaa, rahaa, resursseja ja mahdollisuuksia. Uskoessamme puutteen ajatuksiin, suljemme kuitenkin itseltämme nämä mahdollisuudet pois. Jos taas kieltäydymme uskomasta, tiedostamme sen kuka todellisuudessa olemme ja kykynemme nousemaan rajoitusten matriisin yläpuolelle. Nyt on tullut aika astua todelliseen voimaan ja ilmentää sitä, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi! Voimaannuttaessasi itsesi ja raivaamalla tien ulos rajoitteista, rohkaiset positiivisella esimerkilläsi myös muita luoden toivoa ja valoa maailmaan.

Vaurauden Avaimet verkkokurssilla autan ohjelmoimaan itseä uudelleen uuden ajan vauraustietoisuuteen. Saat käyttöösi 6 avainta sisältäen manifestointivinkin, sieluryhmälle kanavoidun miniluennan raha-asioihin ja runsausaktivaatioäänitteen.

Kurssi lähtee käyntiin manifestointiseremonialla ja päättyy vaurausseremoniaan!

Valitse seuraavista maksuvaihtoehdoista

Vaurauden Avaimet verkkokurssi kertamaksulla

€88

Vaurauden Avaimet verkkokurssi osamaksulla

€44
per month for 2 months

Kurssin sisältö