Your Cart

Ole Ditlev Nielsen

Forfatter, foredragsholder og underviser med mere end 20 års erfaring.

Skrivekurser

Kurser, der skridt for skridt hjælper dig til at realisere din drøm om at blive forfatter.

Slow living

Kurser, der hjælper dig til at stresse af og tage den med ro - baseret på Oles populære bøger og blog om slow living.

Søndagslisten Plus

Længes du efter et liv i et roligere tempo? Dyk ned i Søndagslisten Plus og lad dig inspirere for en krone om dagen.

Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole, og jeg er forfatter, foredragsholder og underviser. Siden 2014 har jeg drevet virksomheden 20 Skridt, hvor jeg formidler viden om skriveprocesser, bogdrømme og et langsommere og mere meningsfuldt liv. Det gør jeg gennem bøger, en blog, foredrag og fysiske og digitale kurser.

Små skridt - store forandringer

Straks efter dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers og kan gå i gang med det samme. Priserne er ekskl. 25 % moms.

Det siger andre kursister

Artboard 1

”Online kurset gav mig den perfekte ramme til skabelsen af min første bog. Ole har hele vejen igennem været en god støtte og virkelig hjælpsom.


Jeg valgte at bruge den medfølgende session da bogen var skrevet færdig. Ole delte åbent af sine erfaringer, da jeg bad om hjælp til alt det, der har med udgivelsen at gøre.


Jeg har fået virkelig meget for pengene, og kan varmt anbefale online kurset”.


— Helle Sommer, Coach og forfatter, www.hellesommer.dk.

Artboard 1

"Det Lille Stresskursus er virkelig godt. Det var letfordøjeligt og samtidig meget afklarende i forhold til problematikker og hvad man selv kan gøre for at forbedre sin situation.


Et kursus jeg kan anbefale til alle som døjer med ikke alt for alvorlig stress (og det er jo desværre de fleste af os). "


— Jens Denborg, Projektleder, Taastrup.

Artboard 1

"Samarbejdet med Ole var en stor hjælp til at gå fra ide til selve skriveprocessen og endelig udgivelse.


Særlig fordi jeg ikke har en faglig baggrund som skribent, var det konstruktivt at få sparring om ideer, muligheder og faldgruber i forhold til mit bogprojekt".


— Peter Sung Kristensen, Forfatter til bogen "Dubai bag facaden."

Et meningsfuldt liv

Jeg tror på, at vi med små skridt kan komme et sted hen, hvor vi føler ro, balance og kan udfolde os kreativt.


Det kan kræve, at vi får nye ideer, perspektiver og vinkler. Det handler ikke om en revolution fra den ene dag til den anden, men om at lære en lille smule nyt hver dag og holde fast i det.


Hvis du gerne vil have e tsamlet inspirationsunivers til en meget billig pris foreslår jeg, at du starter med Søndagslisten Plus.

Mest populære kursus

Mit mest populære produkt er forløbet Skriv en bog. Her får du et komplet online-kursus inklusive to personligt producerede videoer kun til dig og to timers personlig coaching.

Seneste blogartikler

At løbe hurtigere uden at komme ud af stedet.
Vi har prøvet det alle sammen.  At have for travlt. Løbe spidsrod mellem opgaver, forpligtelser, kommunikation, information. Skynde os og alligevel have oplevelsen af at der ikke er tid nok. Sige til os selv at vi skal geare ned. Tage den m...
Read More
Du kan ikke nå det hele
Slå ord som ”produktivitet” eller ”personlig effektivitet” op på Google.Du får millioner af hits. Bøger, podcasts, YouTube-videoer, coachingprogrammer, online-kurser, software og apps, der alle sammen hjælper dig til at få mere fra hånden.Det er en m...
Read More